У Мукачівському районі досі тонни криги. Працюють піротехніки

На Мукачівщині триває ліквідація наслідків паводку. Оскільки льодові затори, які перекривають річки, стали основою причиною зміни русла річок, до звільнення водойм залучили піротехніків.
Так, вчора пізно ввечері вдалося підірвати затор на річці Латориця, що в смт. Кольчино. На місці працювала піротехнічна бригада 128-ї ОГПБР. Спільно з рятувальниками Мукачівського міськрайонного відділу УДСНС, вдалося очистити річку від льодової дамби, повідомляє zakarpatpost.net прес-служба Мукачіської РДА.

Про це повідомив голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай, який очолює координаційний штаб з ліквідації наслідків паводку та знаходиться на місці проведення піротехнічних робіт.

Зазначимо, смт. Кольчино найбільше постраждало від паводку. Вийшла з берегів річка Визниця та Латориця, підтоплено 184 дворогосподарства.

Наразі йде ліквідація льодового затору у с. Н.Давидково. На річці Латориця утворився затор довжиною 2 кілометри. Роботи здійснюються силами піротехнічної бригади УДСНС м. Львова. На місці перебуває голова адміністрації Сергій Гайдай та начальник Мукачівського міськрайонного відділу УДСНС Василь Голиш.

zakarpatpost.net