Як в Ужгороді на проспекті підгодовують жирного коцура

Це кремезне  створіння знайшло собі тепле містечко біля шістнадцятиповерхівки на проспекті Свободи. Там знаходиться магазин і два кіоски з фастфудом, тож чотирилапого постійно підгодовують.

Як видно по котові, живеться йому добре, продавці дозволяють тваринці навіть залізати на прилавок.

Там він сидить, мов Джон Лорд на перилах набережної  і спостерігає за перехожими.

Можливо, думає вже про весну і… місяць котячих серенад – березень… а можливо про події, що розгортаються у місті – про корупцію, пересічки, хабарі, льодохід, подорожчання комунальних послуг та збільшення мінімалки. Чого ж не наслухається пухнастий серед натовпу упродовж дня! А може мріє і сам спробувати того людського життя: побувати у супермаркетах, кафе і ресторанах… А гроші – то пусте… На пішохідному мості він би собі заробив… Такому розумному коту усі б кидали по кілька гривень. Тож він міг би спробувати  будь-які наїдки.

Але чотирилапий і так явно не голодує. Підгодовують його ще й небайдужі ужгородці, приносячи улюбленцю харчі на автобусну зупинку.

Та й полюбляє пухнастий поніжитися на зупинці на лавиці з тими, хто чекає на маршрутку. Там його і приласкають, і побавляться з ним, і пригостять  смаколиками…. Він же просто дозволяє себе погладити… А гладити котика люблять і дорослі, і діти.

zakarpatpost.net вже писав про цього  чотирилапого у минулому році. Від того часу він, правда, трохи змінився – збільшився у розмірах та ще більше погладшав. Покидати своє насиджене місце кіт, скоріш за все, не збирається, адже там йому затишно. Як видно за його вдоволеним виразом мордочки, життям ужгородський кіт цілковито задоволений. Та й перехожі радіють. Адже побачити таке габаритне створіння вдається далеко не на кожному кроці.

zakarpatpost.net