Site icon zakarpatpost.net

Киянин обікрав мукачівця

Співробітники Мукачівського відділу поліції розшукали чоловіка, який поцупив банківську картку та перевів кошти собі на рахунок, повідомляє zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції.

До мукачівських правоохоронців звернувся 38-річний військовослужбовець і повідомив, що в нього з банківської картки зникли близько шести тисяч гривень. За даним фактом було розпочато досудове розслідування, в ході якого співробітники кримінальної поліції встановили, що до крадіжки банківської картки причетний сусід потерпілого по кімнаті, 22-річний чоловік, уродженець м. Київ.

Чоловіки військовослужбовці та удвох винаймають квартиру у Мукачеві. Молодший скориставшись відсутності сусіда вкрав у нього банківську картку та в подальшому перерахував з неї собі на картку 5600 гривень.

Про те що, у нього з картки вкрали гроші потерпілий довідався коли йому прийшло смс-повідомлення. Чоловік одразу повідомив в поліцію.

Відомості за даним кримінальним правопорушенням внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 Кримінального кодексу Украіни, а також вирішується питання по відкриттю кримінального провадження за ч. 1 статті 357 ( крадіжка документів). Слідство триває.

zakarpatpost.net

Exit mobile version