На Тячівщині спіймали церковного крадія

37-річний житель с.Бедевля Тячівського району, який уже має судимість за крадіжки, тепер скоїв дві крадіжки особистих речей вірників із молитовного будинку в смт.Буштино. Крадія викрила поліція, на нього очікує кримінальна відповідальність, повідомляє zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції.

В поліцію м.Тячева звернулися із заявами дві жительки району. Обидві є прихожанками молитовного дому християн-єговістів у смт.Буштино. Коли жінки прийшли на молитву, то від них пропали гаманці й мобільні телефони.

Спершу в крадіжці запідозрили чоловіка, який заходив у молитовний дім просити милостиню. Та далі працівники кримінальної поліції встановили справжнього крадія.

Як зясувалося в ході оперативно-розшукових заходів, обидві крадіжки телефонів і гаманців жінок скоїв 37-річний житель с.Бедевля Тячівського району. Цей чоловік уже має судимість за крадіжки.

За фактом крадіжки поліція розпочала кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України. Речові докази – крадені речі вилучено й повернуто власникам. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу. В ході досудового розслідування перевірятиметься можлива причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів.

zakarpatpost.net