«Скай» побував в Ужгороді. Про плани учасники гурту розповіли у прес-центрі «НЕДІЛІ»

Олександр Грищук та Олег Собчук приїхали до Ужгорода з новим альбомом «Нове Життя» у рамках ювілейного туру «Скай 15 років».

Хлопці згадали, що в Ужгороді були 7 років тому. Дуже люблять наше місто. Співаки розповіли, що нещодавно гастролювали із концертною програмою у Канаді та США. Із європейських країн були в Іспанії. У планах відвідати ще кілька держав ЄС.

Зізнаються, що неймовірно приємно доносити свою музику до українців, які живуть за кордоном. Відзначають, що їх завжди дуже тепло зустрічають на концертах, у якій би країні не були. Українці живуть усюди, «це нація, яка допомагає одне одному», наголошують співаки.

Члени гурту «Скай» трохи згадали про відбір на Євробачення. Олег зізнався, що був дуже хворий, а, відтак, не зміг заспівати, як би хотів, своєї пісні. Після відбору, коли звернувся до лікаря, у нього діагностували запалення легенів. Проте, хлопці звикли до шалених темпів своєї роботи. Зараз вже все гаразд. Але зазначили, що відбір на Євробачення не показує обличчя українського шоубізнесу загалом. Це – лише маленька його частина.

На питання, чи змінилися умови роботи співаків тепер і як було раніше, хлопці відповіли, що дуже раді введенню квот на україномовний контент. Це дає можливість розвиватися українській музиці. Також додали, що завдяки Інтернету з’явилися нові можливості для просування свого контенту.

Альона КОЛОДІЙ, газета «Наш Ужгород», ексклюзивно для zakarpatpost.net