Протягом вихідних дорогами області їздило вісім п’яних водіїв

Вісім випадків керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння виявили за вихідні закарпатські поліцейські. На всіх правопорушників складено адмінпротоколи за ст.130 КУпАП, тобто керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння, повідомляє zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції.

18 лютого зранку група реагування патрульної поліції Берегова зупинила на автодорозі між Береговом і селом Яноші автомобіль «Volkswagen Passat», який їхав з вимкненими фарами. 31-річний водій не мав документів на право керування, до того ж перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка освідчили в місцевій лікарні.

Другий випадок стався в селі Нижня Ремета Берегівського району. Там близько першої години ночі патрульні зупинили автомобіль ВАЗ-21013, який їхав лише з однією ввімкненою фарою. Поліція хотіла лише попередити водія, проте 37-річний водій намагався втекти з місця події. Його наздогнали й доставили до районної лікарні, де освідчили на стан алкогольного сп’яніння. Крім протоколу за водіння в нетверезому стані, поліція за даним фактом склала протокол.

У суботу близько 20-ї години працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення поліції зупинили на автодорозі в селі Кольчино водія мопеда. 25-річний житель смт.Чинадієво їхав без захисного шолома. Чоловік не мав документів, які б давали право керувати транспортним засобом та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Водія освідчили в Мукачівській ЦРЛ, де виявили в нього 0,78 проміле алкоголю.

Двоє нетверезих водіїв попалися у неділю вночі хустським патрульним. Близько опівночі в селі Горінчево правоохоронці зупинили для перевірки автомобіль «Fiat Doblo». 21-річний водій, житель цього села, їхав на дальному світлі фар, створюючи аварійну ситуацію на дорозі. Під час перевірки документів правоохоронці помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер засвідчив у крові водія 0,8 проміле алкоголю.

Другий нетверезий водій на Хустщині попався близько другої години ночі в селі Копашнево Хустського району. Як і в попередньому випадку, на автомобілі ВАЗ-2112 горіли під час руху фари дального світла. За кермом машини перебував у нетверезому стані 29-річний житель с.Копашнева. Правопорушника освідчили в Хустській лікарні, де виявили в нього 2,9 проміле алкоголю.

Іршавські патрульні зупинили вночі 19 лютого в с.Довге для перевірки джип «Кіа» без фар ближнього світла, за кермом якого перебував 28-річний місцевий житель. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але пройти освідчення відмовився.

Наряд групи реагування патрульної поліції смт.Дубове зупинив близько 3-ї години ночі 20 лютого в с.Нересниця Тячівського району автомобіль ВАЗ-21010, який здійснював маневри, небезпечні для інших учасників дорожного руху. За кермом автомобіля перебував 24-річний житель Дубового, він був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Його доставили до медзакладу, де виявили в нього 2,58 проміле алкоголю, про що було складено відповідний адмінпротокол. Крім цього у водія був прострочений страховий поліс.

Остаточні рішення по цих справах прийматиме суд, куди поліція скерувала складені адмінпротоколи на водіїв.

zakarpatpost.net