Страшне вбивство в Хусті. Версія про «Синій кит» не підтвердилася

Трагічна звістка нині сколихнула Хуст. Діти позбавили життя власну матір. При цьому зробили це з особливою жорстокістю.

Як повідомив правозахисник Роман Келемен, із жінкою розправилися 19-річний син та донька-десятикласниця. Хлопець бив матір скалкою по голові, аж поки нещасна не перестала дихати. Після цього тіло вони викинули у річку.

Кажуть, що вбили горе-діти жінку під час сну і що позбавити життя вони мали намір і батька, але він саме відійшов у справах.

Чоловік, повернувшись додому, не знав що трапилось і почав шукати дружину. Правду йому розповіла дочка, якій несила було мовчати про скоєне…

Існує версія, що хлопець вживав наркотики.

Також після страшної звістки містом почали ширится чутки про віртуальну гру, що спонукає до вчинення суїциду та інших неправомірних дій.

Як пояснив zakarpatpost.net виконувач обов’язки начальника Хустської поліції Олександр Капцош, подія до гри в соцмережах із назвою «Синій кит» відношення не має. Йдеться про побутові стосунки між членами родини.

За інформацією відділу комунікації Закарпатської поліції, ввечері 19 лютого до правоохоронців надійшло повідомлення від мешканця Хуста про те, що  його дружина пішла з дому в невідомому напрямку і місце її перебування не відоме.

Під час проведення перевірки поліцією було встановлено, що о 2  год ночі 19-річний молодик на грунті побутого конфлікту, взяв  дерев’яну скалку та наніс декілька ударів по голові своїй матері.  Пересвідчившись що вона померла, разом з 16-річною сестрою виніс тіло жінки на околицю міста та скинув у річку Ріка. Працівники поліції спільно з рятувальниками виявили труп неподалік села Крива, під автодорожним мостом річки Тиса біля опори. Працівники ДСНС обстежили 2 км дна водойми.

Хлопцеві оголошено про підозру у вчиненні  умисного вбивств. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

zakarpatpost.net