До Сваляви через пошкоджений міст приїде Саакашвілі… або Трамп?

Деякі активісти зі Сваляви використовують наслідки природної стихії для власного політичного піару, ще й  намагаються залучити до цього Міхеїла Саакашвілі. Так, у Сваляві анонсована зустріч біля пошкодженого мосту через р.Свалявку, щоб на його прикладі показати начебто бездіяльність влади, інформує zakarpatpost.net прес-служба Закарпатської ОДА

– Пояснюю, що пошкоджений паводком у листопаді минулого року міст одразу після природної стихії оглянули фахівці, – зазначає Геннадій Москаль. – Уже готовий проект відновлення мосту, документи направлені в Київ на експертизу. Після того, як уся документація буде готова, обласний та міський бюджети виділять вказані в кошторисі кошти, затим оголосять тендер, а той, хто його виграє, здійснить відновлювальні роботи.

Такий встановлений законом порядок, і ми не можемо порушувати його, навіть якщо на Закарпаття приїде президент США Дональд Трамп. Якщо свалявські активісти знають інший спосіб відновлення пошкодженого мосту, то хай продемонструють його на ділі, а не піаряться на стихійному лиху!

zakarpatpost.net