Чиновників з Берегова прокуратура впіймала у декларуванні недостовірної інформації

Прокуратурою виявлено два факти не подачі посадовими особами Берегівської районної державної адміністрації декларації.
Відділ організації діяльності у сфері запобігання корупції прокуратури Закарпатської області продовжує здійснювати опрацювання та аналіз електронних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Зокрема, в ході опрацювання відомостей розміщених у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та документів наданих Берегівською РДА виявлено два факти не подачі посадовими особами зазначеної районної державної адміністрації декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Про це zakarpatpost.net повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

У зв’язку з цим слідчим відділом слідчого управління прокуратури області 24.02.2017 внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом вчинення 2 кримінальних правопорушень, передбачених ст. 366-1 КК (декларування недостовірної інформації).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

zakarpatpost.net