«Чаламада» презентувала новий кліп «Се мій варош». ВІДЕО

Відомий закарпатський гурт «Чаламада» днями презентував новий кліп про рідне місто. Робота унікальна тим, що є близькою для кожного, адже у всіх нас є своє улюблене рідне місто.

«Кліп знімався у Виноградові», однак було задіяно й учасників із інших населених пунктів. Ми оголосили конкурс відео селфі, тож  протягом осені зими відбирали кращі зйомки. Таким чином до роботи долучився і відомий гурт із Мукачева «Рокаш», і вроботі представлено Ужгород, Мукачево, Виноградово, Хуст, Львів і навіть Будапешт. Над кліпом ми почали працювати ще восени і тільки нещодавно завершили над ним роботу», – розповів zakarpatpost.net гітарист гурту Василь Полажинець із Хуста.

Вчора на каналі М2 відбулася презентація кліпу.

«Чаламадівці» кажуть, що працювати було цікаво.

«Цією піснею ми закликаємо всіх любити своє місто і свою країну!» І справді міст багато і кожен з нас любить своє» – діляться думками хлопці.

Називається кліп «Се мій варош». Оператором виступив Андрій Олаг.

Отже, дивіться і насолоджуйтесь.

zakarpatpost.net

Раді вам призентувати наш навий кліп на пісню "Се мій варош". Дякуєме всім ко приймав участь у зьомках сього відео, дякуєме вузькоколійці " Анці Кушницькій", дякуєме варошу котрий надихає. Велике дякую Андрей Олаг за файну операторську роботу. Позирайте… https://www.youtube.com/watch?v=0i3ykyeBAjQ #chalamada #чаламада #варош #закарпаття #виноградів #хуст #місто #Україна #любиме_місто #Edenizhusta #прем'єра #кліп #clip

Publié par Чаламада sur dimanche 5 mars 2017