Чому Берегівська окружна дорога в Мукачеві не отримає грошей

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль пояснив, чому на ремонт Берегівської окружної дороги у Мукачеві не буде виділено коштів з понадпланових надходжень митниці, повідомляє zakarpatpost.net з посиланням на прес-службу Закарпатської ОДА.

«Ми планували включити цю вщент розбиту дорогу у фінансування на цей рік за рахунок перевищення планових показників митниці. Але після того, як побачили, хто із закарпатських нардепів голосував за закон про «дорожній експеримент», різко змінили свої плани. Ще раз нагадаю, що брати Балоги стали єдиними нардепами від області, які не проголосували за включення Закарпаття в «дорожній експеримент»», – йдеться у заяві Геннадія Москаля.

Голова Закарпатської ОДА також закликав мешканців Мукачева активніше стимулювати своїх народних обранців на активну діяльність, що, на думку губернатора, покращить стан доріг у регіоні.

У Закарпатській ОДА наголосили, що області слід поступово відмовлятися від ямкового ремонту доріг, адже тільки ремонт автошляхів, зроблений суцільним асфальтним покриттям, витримав люті морози 2016-2017 рр.

«Відрізок міжнародної траси «Дяково – Вилок», по якій цілодобово рухаються великовагові фури, після зими залишився в чудовому стані. Витримали дороги до Синевирського озера та Долини нарцисів, у Шаланках та Малій Копані (Виноградівщина), відрізок траси «Мукачево – Рогатин» від Яблуницького перевалу, траса перед Дунковицею (Іршавщина) а також інші дороги, де ремонтники наносили суцільне асфальтне покриття. Цього року левову частку грошей ми також направимо на такі ремонти. У першу чергу візьмемося за трасу від Сільця до Виноградова (особливо у Великих Ком’ятах), яку розбили фури після перенаправлення вантажного транспортного потоку з Берегова», – зазначає Геннадій Москаль.

zakarpatpost.net