Успішних жінок Закарпаття відзначили в Ужгороді

Газета «НЕДІЛЯ» постійно радує читачів новими проектами.

От і напередодні 8 Березня видання презентувало унікальний рейтинг успішних жінок Срібної Землі.

Родзинка проекту втому, що до ТОПу зібрано найбільш успішних представниць прекрасної половини, які можуть поділитися з іншими секретами свого визнання громадськістю.

Традиційно відбирали жінок експерти за їхньою впливовістю у  сфері  бізнесу, медицини, культури, медіа та в інших галузях.

«Газета «НЕДІЛЯ» традиційно представила свій список улюблених Жінок Закарпаття. Кожна з них, окремо – не досконалість, але має рису, необхідну ідеальній (майже) жінці. Наш список – це зібраний образ справжньої закарпатської жінки зразка 2017 року. Їх об’єднує не лише симпатія газети, але й успіх, якого вони досягли, кожна – у своїй сфері життя, попри життєвий спротив, мінливість обставин, почасти – суперечки… Це – вибір редакції! Це – жінки, яких обрали ми!», – зазначив під час презентації, яка відбулася Ужгородському замку голова редакційної ради газети «НЕДІЛЯ» Михайло Носа.

Ведуча вечору Тетяна Вашаргелі підкреслила, що це далеко не перший проект газети. «НЕДІЛЯ» проводить різноманітні рейтинги, серед яких «ЛІДЕР РОКУ», «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100». Жінок цього року також нагороджували не вперше.

У приємній і затишній атмосфері, серед мурів середньовічної фортеці присутніх на дійстві вітали консули, депутати різних рівнів, керівники підприємств та установ краю.

Учасники святкового заходу дякували організаторам за видовищне і колоритне свято.

«Передусім я люблю свою країну, але Закарпаття в мене глибоко в душі, – зізналася Генеральний консул Словацької республіки в Ужгороді Янка Буріанова. – Таку любов до інших на території жодної держави я не зустрічала. Дякую за честь бути серед впливових жінок Закарпаття».

«Можливо, цей рік востаннє на офіційному рівні святкуємо 8 Березня, – зауважив народний депутат Роберт Горват. – Думаю, потрібно створити свято і 12 чи 15 березня. У нас багато популістів, у тому числі у Верховній Раді. Тож змінювати щось треба так, аби жінок не позбавити свята».

«У Закарпатській області працюю сьомий рік і можу сказати, що це  – краща частина мого життя. Я високо ціную усіх Вас і щиро вітаю жінок зі святом», – підкреслив Генеральний консул Угорщини в Берегові Ендре Саліпскі.

«Мені надзвичайно приємно, що потрапила до рейтингу. Також втішає, що кожен із тих, хто причетний до цієї подій так чи інакше допомагав нам і підтримував армію. Хочеться, аби ми знаходили час постійно так збиратися і спілкуватися і хочеться побажати усім миру. Ми повинні об’єднуватися у добрих справах», – наголосила волонтер і  тележурналіст Галина Ярцева.

«Спасибі організаторам за чудовий вечір, присвячений жінкам. Кожна з нас у чомусь впливова, але основне крім роботи для всіх нас – це родина, діти, – запевнила начальник державної податкової інспекції у місті Ужгород Марія Бадида. – Мені було надзвичайно приємно отримати відзнаку. Хоч мене нагороджували вже неодноразово, та зараз дуже тішуся і радію.

Загалом свято пройшло на високому рівні і ця знакова подія в житті Срібної Землі засвідчила: успішні жінки в Закарпатті є, і їх багато.

Більш детально та імена Успішних жінок Срібної Землі читайте у газеті «НЕДІЛЯ» від 10 березня.

zakarpatpost.net