Патрульні Ужгорода і Мукачева висловили недовіру своєму керівництву

Закарпатські патрульні поліцейські написали колективне звернення про факти численних порушень закону з боку керівництва патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві — Юрія Марценишина та Валерія Наймана. Про це повідомила прес-служба голови Закарпатської Обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

У своєму зверненні 73 патрульних висловили недовіру своєму керівництву та попросили Геннадія Москаля надіслати комісію для врегулювання ситуації.

«З боку керівництва Управління, а саме: начальника Управління майора поліції Марценишина Ю.І. та заступника начальника Управління капітана поліції Наймана В.З. мають місце численні порушення законодавства, дисциплінарного статуту, приниження честі та гідності співробітників, пригнічення морально-психологічного клімату колективу, упередженого ставлення до деяких співробітників та інше», — йдеться у повідомленні.

Патрульні підкреслили, що подібне відношення з боку керівництва «негативно впливає на роботу та підриває авторитет патрульної поліції».

Голова Закарпатської ОДА Генадій Москаль наголосив, що нова патрульна поліція не приносить Закарпаттю «ніякої користі», передає hromadske.ua.

zakarpatpost.net