Як ужгородка разом із двома спільниками грабувала перехожих. ВІДЕО

Правоохоронці встановили причетність двох чоловіків та жінки до серії грабежів на території Ужгорода, награбоване майно вилучено та буде повернуто власникам.

Вночі 21 березня в чергову частину Ужгородського відділу поліції звернувся лікар міського травмпункту та повідомив, що до них за медичною допомогою звернувся 20-річний студент з травмами голови та шиї. Поспілкувавшись з потерпілим правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження він отримав від невідомого йому чоловіка: вночі на вулиці Феденця до нього підійшло троє осіб, один з яких попросив закурити. Після цього потерпілого вдарили, повалили на землю та відібрали цінні речі. Грабіжники відібрали у студента годинник, золотий ланцюжок та гроші. Суму збитку оцінено в 6 тисяч гривень, інформує zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції.

Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу встановили всіх осіб, які причетні до злочину. Ними виявилися 19-річний та 28-річний ужгородці та їх знайома, яка стояла на варті під час вчинення протиправних дій. Розпочато кримінальне провадження за вчинення грабежу. Наразі потерпілий перебуває в нейрохірургічному відділенні Ужгородської центральної міської клінічної лікарні, за результатами його лікування та висновком медиків справу може бути перекваліфіковано на розбій.

Крім цього ужгородські оперативники встановили, що впродовж тижня дані особи були причетні ще до двох грабежів на вулицях Українській та Проектній в Ужгороді. В першому випадку компанія біля магазину відібрала у чоловіка мобільний телефон, гроші та ключі від квартири. У іншому – телефон та гаманець. За всіма випадками розпочаті кримінальні провадження. Поліція вилучила речові докази, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваних. Слідство триває.

zakarpatpost.net