Страшне вбивство у Мукачеві. Ніж у серце

Правоохоронці встановили особу чоловіка, який вдарив мукачівця ножем в груди. Вбивцю розшукує поліція, йому вже повідомлено про підозру в скоєнні злочину.

Ввечері 25 березня в поліцію надійшло повідомлення від медиків про те, що на вулиці Підгорянській в Мукачеві виявлено тіло з ознаками насильницької смерті. На місці події працювали співробітники Мукачівського відділу поліції, Головного управління національної поліції в Закарпатській області та керівництво закарпатської поліції.

Правоохоронці з’ясували, що потерпілий – 46-річний житель Мукачева. На тілі чоловіка було виявлено ножове поранення в ділянці серця. Опитавши свідків, працівників довколишніх торговельних закладів, співробітники поліції встановили особу ймовірного вбивці чоловіка. У скоєнні тяжкого злочину підозрюється 43-річний житель Мукачева, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

Як встановили слідчі, того вечора вбивця повертався з компанією з відпочинку. Чоловіки перебували в стані алкогольного сп’яніння, в місцевому магазині вирішили випити ще пива. В цей час вбивця зустрів потерпілого, обидва чоловіки були знайомі між собою. Між ними виник конфлікт, в ході якого один вихопив кухонний ніж, який ніс серед речей після відпочинку на природі, та вдарив у груди свого опонента. Зброю убивця викинув в смітник, поліція уже знайшла знаряддя вбивства.

За фактом поліція розпочала кримінальне провадження (навмисне вбивство). Особу ймовірного вбивці вже встановлено, йому повідомлено про підозру в скоєнні злочину. Слідство триває, повідомляє zakarpatpost.net відділ комунікації поліції Закарпатської області.

zakarpatpost.net