На Тячівщині діяв дім розпусти

Слідчі Дубівського відділення поліції завершили досудове розслідування за фактом звідництва, та передали матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду, інформує zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції.

Поліція зібрала достатньо доказів та передала до суду кримінальне провадження за фактом організації в готелі Дубового місця розпусти. Правоохоронці встановили, що 55-річна дубівчанка зайнялася звідництвом та залучила двох знайомих до проституції. Підозрювана знаходила клієнтів для 30-ти та 33-річної жінок та влаштовувала їм зустрічі в готелі, за яким приглядала. Співробітники Дубівського відділення поліції з’ясували, що такий спосіб заробляти гроші, правопорушниці практикували майже півроку.

Слідчі Дубівського відділення поліції зібрали достатньо доказів, які доводять причетність 55-річної дубівчанки до злочину, та передали матеріали кримінального провадження до Тячівського районного суду. Жінці загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до двох років. Остаточне рішення в цій справі прийматиме суд.

Щодо двох жінок, які безпосередньо і надавали сексуальні послуги, складено адміністративні матеріали, які також будуть розглядати адміністративні комісії при органах місцевого самоврядування за місцем їх проживання.

 zakarpatpost.net