На Тячівщині п’яний водій збив дев’ятирічну дитину

Слідчі Дубівського відділення поліції передали матеріали кримінального провадження про автомобільну аварію за участі неповнолітньої та п’яного водія в селі Нересниця Тячівського району з обвинувальним актом до суду, інформує zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції.

Поліція Дубового направила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил дорожнього руху, що спричинило тяжке тілесне ушкодження, з обвинувальним актом до Тячівського районного суду.

Нагадаємо, що 16 березня зранку, 20-річний житель села Вільхівські Лази, перебуваючи в стані алкогольного сп’янніня, наїхав своїм ВАЗ-21110 на 9 річну дівчинку в селі Нересниця. Дитина саме йшла до школи. Дівчинка внаслідок ДТП отримала тяжкі тілесні ушкодження: їй серйозно пошкодило ногу.

Слідчі в ході досудового розслідування зібрали достатньо доказів для доведення вини водія та передали матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, остаточне рішення в цій справі прийматиме суд.

zakarpatpost.net