Хто прийшов на «БулькФест» в Ужгороді?

Сьогодні, 1 квітня, в Ужгороді, окрім толоки, ініціативні містяни, зокрема журналісти, скликали усіх веселих і активних на щорічний «БулькФест».

І хоч «лайків» на повідомленні у Facebook було кілька десятків, долучилися до «бульбашкового флешмобу» переважно журналісти, їхні друзі, родини із дітками та перехожі. Та це не завадило перетворити перехрестя вулиць Корзо та Волошина на казковий майданчик, де кожен, не залежно від віку, зміг відчути себе дитиною.

Ініціатор зустрічі активіст Микола Яцков прийшов на місце зустрічі, прихопивши з півтора десятка упаковок мильних бульбашок, аби можна було поділитися із перехожими. Дехто прихопив «інвентар» з собою. Але, не залежно від того, брали люди участь у флешмобі чи ні, цьогорічний «БулькФест» нікого не лишив байдужим.

Першоквітнева ініціатива, яка прийшла в Ужгород ще у 2010 році, це своєрідний засіб відпустити важкі думки, тривоги та поділитися файним настроєм. У результаті «сумні» бульбашки залишаться на бруківці тимчасовим мокрим п′ятенцем, а «веселі» – полетять до сонечка.

І сьогодні радісних мильних бульбашок було набагато більше! Наступного року знову будемо веселитися. Місце незмінне – перехрестя вулиць Корзо і Волошина у самому серці Ужгорода. Діліться позитивом – він від того тільки множиться.

zakarpatpost.net