Site icon zakarpatpost.net

Як ужгородці місто прибирали. ФОТОРЕПОРТАЖ

Сьогодні, 1 квітня, Ужгород занурився у загальноміське прибирання, передає zakarpatpost.net.

Першими на вулиці обласного центру Закарпаття вийшли комунальники, згодом набережні, сквери і парки, вулиці і провулки Ужгорода зі знаряддями праці прийшли упорядковувати представники обласної адміністрації та міської ради.

Толоку, на яку запрошував голова ОДА, очолив сам Геннадій Москаль. Силами співробітників облдержадміністрацій, яких, до слова, зібралося кілька сотень, сміття, сухе листя та гілки зникли зі скверу за будівлею адміністрації, Ротарі-парку та скверу ім. Т. Масарика. Під звуки українських пісень та аромат бограча території впорядкували за пару годин.

Міська влада з усіма підпорядкованими структурними підрозділами окрім того, що прибрала ухили річки, Альпінарій та набережні, висадила понад 300 дерев. Молоденькі клени, липи, дуби, катальпи та Гінкго Білоба тепер прикрашатимуть вулиці міста та Боздоський парк.

Долучилися до прибирання центральної частини Ужгорода також студенти зі своїми викладачами.

У цілому ж, за словами Геннадія Москаля, до 13 квітня всі райони області мають бути приведені до ладу. Інакше на керівників районів чекають перевірки Державної екологічної інспекції та штрафи.

zakarpatpost.net

Exit mobile version