На Закарпатті реорганізували районні управління Пенсійного фонду

Деякі територіальні органи Пенсійного фонду реогранізовані шляхом злиття та приєднання, відповідно до постанови Кабміну.
На Закарпатті з 1 квітня п.р. реорганізовані шляхом злиття:

– управління Пенсійного фонду в Берегівському та у Виноградівському районах у Виноградівське об’єднане управління Пенсійного фонду України Закарпатської області. Керівник установи – Олександр Кордош. Юридична адреса: м. Виноградово, вул. Миру, 43.

-управління Пенсійного фонду в Рахівському та в Тячівському районах в Тячівське об’єднане управління Пенсійного фонду України Закарпатської області. Керівник установи – Сергій Данилич. Юридична адреса: м.Тячів, вул. Робітнича, 18.

Також з 1 квітня реорганізовані шляхом приєднання:

-управління Пенсійного фонду в Свалявському районі в Мукачівське об’єднане управління Пенсійного фонду України Закарпатської області. Керівник установи – Вільгельм Гунгредер. Юридична адреса: м. Мукачево, вул. Миру, 151 Ж;

-управління Пенсійного фонду в Іршавському районі в Хустське об’єднане управління Пенсійного фонду України Закарпатської області. Керівник установи – Алла Рішко. Юридична адреса: м. Хуст, вул. І.Франка, 149 .

Реорганізація не створить труднощів для закарпатців при зверненні до органів Пенсійного фонду.

Пенсіонери, страхувальники та застраховані особи Берегівського, Рахівського, Свалявського та Іршавського районів зможуть і надалі звертатись до відділів з обслуговування громадян з питань пенсійного забезпечення, які продовжують свою роботу на базі старих управлінь:
м. Берегово, вул. Мукачівська, 11;
м. Рахів, вул. Миру, 34;
м.Свалява, пл.Головна, 1;
м. Іршава , пл.Народна , 2.

zakarpatpost.net