В Ужгороді очікують на прем’єру вистави «Круті віражі»

«Круті віражі» – п’ята прем’єра театру в цьому сезоні.
8-9 квітня о 18-й годині Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв покаже нову виставу на малій сцені – французьку трагікомедію “Круті віражі” сучасного автора Еріка Ассу.

Режисером-постановником вистави є Михайло Фіщенко, якому днями присвоєно звання заслуженого артиста України.

На камерну сцену вийдуть двоє акторів: П’єр – заслужений артист України Степан Барабаш, Джульєтта – дебютантка театру Дар’я Горшкова, випускниця Київського національного університету культури і мистецтв та артистка театру Моніка Палфі.

В анотації до вистави зазначається: “Усе наше швидкоплинне життя – химерне переплетення безлічі доріг. Деякі з них – прямі, але є й такі, що раптово утворюють круті віражі, перевертаючи все наше буття з ніг на голову. Саме так і сталося з немолодим солідним чоловіком на ім’я П’єр, який одного разу привів у свій дім юну вродливу дівчину. Апартаменти вільні! Дружина поїхала відпочивати разом із сином на гірськолижний курорт. Тож вечір у товаристві чарівної красуні Джульєтти обіцяє бути надзвичайно приємним. Але тут і очікує П’єра перший крутий віраж…”.

“Круті віражі” – п’ята прем’єра театру в цьому сезоні. Глядачі вже мали змогу побачити нові вистави “9 життів у 9 ночах”, “Гамлет”, “Дивовижна пташечка” та “Задуши мене в обіймах”.

Виставу ж “Круті віражі” буде показано і в рамках першого всеукраїнського театрального фестивалю камерного мистецтва “Під цвітом сакури”, що проходитиме в Ужгороді з 20 по 26 квітня.

zakarpatpost.net