Для чиновників прийшов час «розплати» за неприбране сміття

Через неприбране сміття Державна екологічна інспекція у Закарпатській області притягнули до адміністративної відповідальності та оштрафувала 13 голів райадміністрацій та сільських рад, передає zakarpatpost.net із посиланням на повідомлення прес-служби Закарпатської ОДА.

«…Зокрема, адміністративні протоколи з накладенням штрафів складені на голів Перечинської, Великоберезнянської, Тячівської, Міжгірської, Берегівської та Виноградівської райдержадміністрацій. Оштрафовані також сільські голови с. Біловарці (Тячівський район), с. Ворочево, с. Зарічево і Тур’я Пасіка (Перечинський район), с. Кольчино (Мукачівський район), с. Ізки та с. Репинне (Міжгірський район)», – йдеться у заяві голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

Окрім того, головам Ужгородської, Рахівської та Хустської райдержадміністрацій видані приписи про прибирання з конкретними термінами виконання.

«Кожен чиновник на Закарпатті, незалежно від того, яку посаду займає, має зрозуміти – або він візьметься за прибирання ввіреної території, або буде платити за сміття з власної кишені», – наголошено у повідомленні облдержадміністрації.

zakarpatpost.net