Як закарпатець у поліклініці ховався…та ще й лікаря обікрав

Чоловік на Виноградівшині провів ніч у поліклініці, і явно не з цікавості.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області, громадянин сховався в одному із підсобних приміщень і за ніч викрав із кабінетів медзакладу гроші, наручний годинник лікаря та медичну апаратуру.

Працівники кримінальної поліції встановили особу й затримали чоловіка, який причетний до вчинення цього злочину. Ним виявився 43-річний житель села Олешник Виноградівського району, який фігурує ще в одному кримінальному провадженні за скоєння майнового злочину.

Чоловік прийшов ввечері у поліклініку і сховався в одному зі службових приміщень. Вночі він вийшов зі схованки та виламав кілька дверей у медкабінети. Чоловік викрав наручний годинник лікаря, тонометр, стетоскоп та 200 гривень. Там же викрадач виявив спирт, який також привласнив. Зранку йому вдалося вийти з приміщення медичного закладу непоміченим.

За фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням у приміщення. У ході досудового розслідування перевірятиметься причетність фігуранта справи до скоєння аналогічних злочинів на території міста й району.

zakarpatpost.net

Zakarpatpost.net радить проводити ночі у більш затишних місцях і з благороднішими намірами!