База НЛО на дні Синевирського озера: правда і вигадки.ВІДЕО

Соцмережі підірвала сенсаційна розповідь американських дослідників – на дні озера Синевир на Закарпатті виявлена база інопланетян! Незвичайний об’єкт, за словами уфологів, може перебувати біля підводних скель, куди ведуть сліди інопланетного транспорту – траншеї.

Траншеї від чужорідного транспорту і “вхід” в обитель

На опублікованому відео в Інтернеті, де дослідники розповідають про своє відкриття, можна побачити сферичний об’єкт діаметром кілька кілометрів. Як пише kp.ua, на базу інопланетян американці натрапили зовсім випадково – вивчаючи Закарпатську область за картами із супутником.

Але ця новина виявилася … всього лише качкою. Правда, тільки наполовину. На дні озера Синевир слідів інопланетян немає, але вони є в Північному Тихому океані – це і обговорювали американські дослідники.

“Око диявола” дає і відбирає силу

Можливо, причиною появи чутки став той факт, що озеро Синевир мало досліджене, а місцеві запевняють, що це і зовсім бездонна водойма, до того ж – аномальна. У її околицях нібито відбуваються незрозумілі явища – чуються дивні звуки, біля озера змінюються відчуття і самопочуття, а в давнину тут проводили ритуали чаклуни і відьми. А ще посеред води є загадковий острів, який то з’являється, то зникає.

Озеро також давно не дає спокою дослідникам різних непояснених явищ. Провидці впевнені, що це місце надзвичайної сили, якою воно може наділяти людей або ж відбирати її. Не дарма водойму  ще називають “оком диявола”.

Анна МИЩИШИН

zakarpatpost.net