Великдень на Закарпатті буде холодним і дощовим

Усім, хто збирається на Великодні богослужіння, варто тепло вдягатися і не забувати парасольки, адже святкові дні будуть холодними і дощовими. Саме такий прогноз маємо від Закарпатського центру з гідрометеорології, передає zakarpatpost.net.

Так, 15-16 квітня в області очікується хмарність з проясненнями, вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вночі та вранці в горах місцями на поверхні ґрунту та в повітрі заморозки 0-3°. Через заморозки в передгірних та гірських районах 14-15 квітня оголосили штормове повідомлення.

Безпосередньо на Великдень, 16 квітня, на Закарпатті буде хмарно з проясненнями, часом дощ. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, вдень 8-13°.
Жителям Ужгорода, Мукачева, Берегова та Тячева на Великдень варто врахувати прогнозовані дощик і температуру 12-13°. Трішки тепліше (13-14°), але все одно дощитиме, у Виноградові та Хусті.

Тих же, хто хоче провести святкові дні у горах, синоптики попереджають про ІІ (помірний) рівень лавинної небезпеки протягом 14-17 квітня.

zakarpatpost.net