Як екс-закарпатка Еріка Герцег схудла на 35 кілограмів

Нині зваблива “віагрянка” Еріка Герцег до потрапляння у дівочий гурт була доволі пухкенькою. Цього факту зірка не приховувала, втім показати, як тоді виглядала наважилася лише нині.

28-річна співачка розповіла свою історію схуднення HELLO, пише expres.ua.

За словами артистки, причиною втрати ваги стало нещасливе кохання. Майбутня секс-символ зустрічалася із хлопцем, котрий згодом її кинув через “неідеальність”. “Я усе життя була пишною дівчинкою, навіть трошки гладенькою. І ось 9 років тому вирішила схуднути. На той момент я перебувала в стосунках з одним молодим чоловіком, це було перше кохання. І він кинув мене через те, що я далека від ідеалу і мала зайву вагу. Мені здавалося, що більше я не знайду взаємної любові, адже людям байдуже те, що у тебе всередині, – вони дивляться тільки на зовнішній вигляд. Але переживання послужили каталізатором мого перетворення. Ми розлучилися. І я взялася за себе”, – пригадує Еріка.

Зірка не приховує: перші спроби схуднути не відповідали канонам правильності. Вона різко обмежила кількість спожитих калорій та мучила себе тренуваннями. Таким способом за вісім місяців співачка втратила 35 кілограмів, але коли життя увійшло у звичне русло цифра на вагах стала зростати. Тоді артистка вирішила контролювати масу тіла правильно.

zakarpatpost.net