Чому в Ужгороді неякісна бруківка

Зараз, у пору цвітіння сакур, у місті багато туристів. Вони милуються рожевою красою розквітлих дерев і дивуються, чому в обласному центрі Закарпаття така неякісна бруківка.

«Я побувала в Мукачеві та в Хусті. Міста менші, ніж Ужгород, але дорожнє покриття там  краще,- каже львів’янка Оксана Коваленко. – А столиця Закарпаття гарна, має багату культурну спадщину, дивовижну природу, але вулиці вимощено покриттям далеким від ідеального. У нашому місті бруківка кам’яна, вічна і гарна. Ужгороду варто б подумати над дорогами».

До її слів приєднується Валентина Михайлюк із Полтави.

«Ми з друзями Ужгороді втретє. Не була тут чотири роки. Місто стало набагато кращим. Тільки от бруківка ніяка, як і була.  Відвідали виставку писанок біля обласної держадміністрації. Там гарний фонтан, поруч – квітучі сакури. А неподалік – ями посеред викладеного каменем тротуару»,- заявила гостя.

zakarpatpost.net уже неодноразово піднімав тему ужгородської бруківки.

На жаль, хоча в нас на дороги списуються чималі гроші, та більша частина з них у плачевному стані, адже ремонтники  працюють не на совість, а, як кажуть, «про людське око» , так, щоб покриття послужило кілька років, а далі аби його знову змінювати…

zakarpatpost.net