Чому фестиваль Вина «Sakura Wine» в Ужгороді проходить за зачиненим парканом

Металева огорожа, а за нею – альтанки з хенд мейдом і вином. Аби потрапити за неї, потрібно заплатити 30 гривень.

Хоча на афіші те, що вхід є платним – не вказано.

Більшість  туристів, а їх умісті зараз, у пору цвітіння сакур, дійсно багато, просто розвертаються і йдуть геть. Люди не хочуть платити за те, аби просто подивитися на буклети, вироби умілиць та напої. Вони б їх, звісно, придбали, та організатори не продумали формат фестивалю.

Гостям дивно, чому  альтанки розміщені за зачиненими дверима, хоча більшість подібних заходів є відкритими для загалу. Тим більше, що спонсорами є відомі винороби краю.

Дегустування при цьому у вартість квитка не входить. Чомусь ніхто не врахував, що для того, аби купити вино, людині хочеться спробувати кілька смаків і вибрати те, що найбільше до вподоби.

Олег разом із дівчиною приїхали подивитися на японські вишні аж із Вінниці. Їм дуже сподобалося місто, самі сакури, архітектура Ужгорода, але «Sakura Wine» розчарував.

«Кожен, проводячи якісь фестивалі, має якусь власну певну мету, але передусім потрібно думати про тих, хто може купити продукцію. Наприклад, я був на схожому фесті у Львові. Там також зробили вхід платним, але  побачивши, що туристи не заходять на відгороджену територію, організатори наступного ж дня виправили помилку», – заявив гість.

Торік в обласному центрі Закарпаття також проходив винний фестиваль, але тоді у вартість входила дегустація вин. Зараз же – за все треба платити.

Взяти коментар від організаторів «Sakura Wine»  журналісту zakarpatpost.net не вдалося.

zakarpatpost.net