Як легко і просто знайти роботу у Закарпатті

Щороку в державі більше 100 тисяч випускників вищих навчальних закладів отримують на руки дипломи і починають шукати роботу. Найбільші шанси на працевлаштування у тих, хто закінчив рейтингові виші, проживає у великих містах. А як бути закарпатцям, де кількість вакансій є доволі обмеженою, де працює не так уже й багато великих підприємств. Їхати на заробітки? Але для чого ж тоді вчитися?

Часто пошуки роботи перетворюються на ходіння розпеченим вугіллям. Молодь нерідко запевняє, що  роботодавцям потрібен досвід роботи, якого у випускників університетів просто немає.

Крім того, в нас досі існує стереотип, що без знайомств і без хабара отримати хороше вакантне місце неможливо.

Та вихід є! Багато роботодавців самі шукають працівників!

Газета «Робота та навчання» щотижня містить сотні актуальних оголошень із Закарпаття, інших областей  України та із-за кордону.

Це – єдине в області є спеціалізоване видання, яке допомагає знайти як роботу, так і працівників, причому – не тільки у нас.

«Газета виходить із 2003 року. У нас були десятки тисяч оголошень про пошук та пропозиції роботи, про стажування, курси, інструктажі тощо. Також на сторінках виданння містяться пропозиції від тренінгових компаній навчальних центрів та вищих учбових закладів. Нашими партнерами є великі такі великі підприємства області як ТОВ «Ядзакі Україна», ТОВ «УНГВАЙЕР», ТОВ «Гроклін-Карпати», завод  «Флекс», ТОВ «Інтерфіл», ТОВ «ЕНОМеблі ЛТД», ТОВ «Луготекс», Ужгородська швейна фабрика, Мукачівська швейна фабрика та багато інших. «Робота та навчання» входить у одну медіагрупу з газетою «Закарпатські оголошення», яка є безперечним лідером на рекламному ринку області», – розповіла керівник видання Оксана Островерх.

Уже 14 років щоп’ятниці читачі отримують свіжий номер газети «Робота та навчання».

Дехто навіть надсилає подяки.

«Я була студенткою, але хотіла знайти підробіток, аби не залежати від батьків. Купила «Роботу та навчання».  Перечитала  кілька оголошень, зателефонувала за одним із вказаних номерів. Мені запропонували заповнити анкету. Наступним етапом стала співбесіда. У результаті – мене взяли. Я була дуже щасливою. Хоча робота була не за моїм університетським фахом, але зате з вільним графіком. Зараз минуло чотири роки. Працюю там же. Маю гідну зарплату і щиро вдячна редакції газети за добру справу, за те, що тисячі таких, як я, знаходять не лише роботу, але й своє призначення», – написала Галина Щадей із Мукачева.

«У бізнесі п’ять років тому я лише робила перші кроки. Відкрила магазин, почала торгувати. Але потрібно було їздити за товаром і я не могла  одночасно знаходитись у двох місяцях. Знайти працівників не вдавалося. Дала оголошення у газету «Робота та навчання».  Протягом місяця відбою від бажаючих не було. Зараз часто користуюся послугами видання і дякую газеті за свій успіх», – зазначила  Світлана Кіш із Ужгорода.

Газета «Робота та навчання» є дійсно своєрідною біржею праці, що допомагає здійснити підбір кваліфікованого персоналу або знайти роботу. У ній містяться найсвіжіші пропозиції та  детальна і корисна для всіх інформація.

На сьогодні вийшло вже більше 700 номерів газети і за цей час тисячі краян працевлаштувалися або знайшли спеціалістів саме завдяки виданню.

У народі кажуть: «Щастя — це коли вранці із задоволенням йдеш на роботу, а ввечері з радістю повертаєшся додому».

Тож прокладайте свій шлях до успіху разом із газетою «Робота та навчання», адже працюючі люди це – процвітаюча держава.

Замовляйте рекламу і оголошення у газеті «Робота та навчання» за тел.: (050) 222-50-50, (097) 9-800-800.

zakarpatpost.net