ТОП-5 найкращих місць Ужгорода для фото з сакурами

Ужгород усе ще квітує. Розкішні сакури, незважаючи на похолодання, усе ще в центрі уваги гостей та в об’єктиві кожного, хто любить фотополювання.

Отже, zakarpatpost.net пропонує свій рейтинг найгарніших дерев, біля яких люблять влаштовувати селфі та фотосесії як закарпатці, так і туристи.

Площа Театральна

Хоч сакури тут ще молоді і ляльковий театр має далеко не найкращий фасад, але саме сюди потрапляє найбільше мандрівників. Близькість до пішохідного моста робить дерева популярними. Адже цю місцину можуть знайти гості найлегше.

Вони прямо впираються в сакури телефонами та фотоапаратами.

Площа Пушкіна

Гарні дерева не тільки на самій площі, але й на прилеглих вулицях. Тут дійсно є що познімати. І фотографуються тут дуже часто, оскільки місце розрекламоване і знаходиться майже в центрі міста.

Сквер Макарика

Акуратний сквер дійсно гарно виходить на світлинах. Довкола все впорядковано і гарно. На фотографіях ніби поєднується минувшина і сучасність. А ще там якісна кам’яна бруківка, лавиці і ліхтарі. Чим не романтика?!

Проспект Свободи

Сакур на проспекті багато. Правда, більшість із них ще молоді і найкращими вони стануть через кілька років. Однак є кілька і старих дерев. Гості тут також полюбляють влаштовувати фотополювання.

Крім сакур на проспекті Свободи можна побачити і райські яблучка, які є не менш гарними і не менш рожевими.

Вулиця Менделєєва

Біля Великої Рафанди є декілька старих розлогих японських вишень. Є й нові насадження. Знайти цю місцину легко, а хто не знає – ужгородці люб’язно підкажуть.

Отже, фотографуйтеся, споглядайте красу і насолоджуйтесь життям!

zakarpatpost.net