Як схуднути на 330 кілограмів?

Єгиптянка Іман Ахмед Абдулаті, яка важила близько 500 кілограмів і вважалася найважчою жінкою в світі, після лікування в індійській клініці міста Мумбаї схудла до 171 кілограми.

При цьому не обійшлося без скандалу. Про це повідомляє “Країна“з посиланням на видання Times of India.

Через два тижні Іман змогла б відправитися назад в Єгипет. Однак схуднення затьмарив скандал. Сестра Іман записала відеозвернення, в якому висловила недовіру до методів лікування. На момент його оприлюднення, 14 квітня, жінка заявила, що її сестра не скинула половину ваги, як стверджували лікарі.

Серед ознак відсутності прогресу в лікуванні сестра назвала посиніння рук і обличчя Іман, інсульт, нездатність Іман говорити і ковтати, епілептичні припадки. Вона заявила, що її сестру “напихають” таблетками, які знижують активність роботи мозку.

У клініці заявили, що звинувачення сфабриковані, а єгиптянка дійсно стала важити 171 кілограм.

“У нас спеціальне ліжко, скаліброване під Іман, і коли ми востаннє зважували її, вона важила 171 кілограм”, – заявив лікар Муффазала Лакдавала.

Фахівці діагностували у 36-річної єгиптянки “слонову хворобу” і “порок залоз”. Жінка пережила інсульт і була прикута до ліжка. В кінці минулого року індійський лікар Муффазал Лакдавала зголосився їй допомогти.

Іман виявилася в мумбайській клініці 11 лютого. Їй видалили значну частину шлунка. Також їй була прописана дієта і фізіотерапія. За кілька перших днів в лікарні вона скинула 100 кілограмів, в середині квітня повідомлялося, що вона скинула 242 кілограми.