Навіщо до «Совиного гнізда» привезли сонячні батареї?

Після нашумілого винного фестивалю культурно-історичний центр «Совине гніздо» став центром форуму EcoDays, що стартував сьогодні, передає zakarpatpost.net.

У перший день триденного заходу відбулася презентація виставки Uzhgorod Energy Expo. Виробники, і не лише з Закарпаття, представили на огляд відвідувачам екологічну та енергозберігаючу продукцію – сонячні батареї, утеплювачі, фарби, очисні фільтри для води, котли, засоби для вентиляції та кондиціювання повітря, проекти енергоощадних будинків тощо.

Гості з інших областей цікавилися специфікою водопостачання та опалення в Ужгороді. А після отриманої інформації бажали, аби ужгородці якнайшвидше змогли скористатися продукцією, яка вже відповідає європейським стандартам. Поки що ж можемо подивитися, як вона виглядає, і дізнатися, як вона функціонує.

Протягом EcoDays в Ужгороді також відбудеться конференція з енергозбереження та фестиваль здорового життя. Локація та сама – «Совине гніздо». Вхід, що важливо, вільний, наголошують організатори.

zakarpatpost.net