У Мукачівському історичному музеї зробили фотозону для туристів

Майбутні фахівці підійшли до туристичного бренду креативно.
Директор Мукачівського історичного музею Михайло Белеканич прийняв участь у презентації популярного туристичного бренду «День Святого Мартина в Мукачеві», яку представили студенти-економісти та студенти-технологи Мукачівського державного університету, повідомила zakarpatpost.net Мукачівська міська рада.

Майбутні фахівці підійшли до туристичного бренду креативно: під час практичного семінару вони презентували зроблені власноруч речі і символіку, що пов’язані з покровителем міста Святим Мартином – справжні списи, ліхтарі, домашні марципани, римське взуття – каліги, багряні плащі, фотозону тощо.

У роботі семінару взяли участь проректор МДУ, доктор економічних наук Володимир Гоблик, проректор УжНУ Федір Шандор, керівник туристично-інформаційного центру Мукачева Максим Адаменко.

Всі вироби студенти Мукачівського державного університету передали до Мукачівського замку «Паланок» для використання у туристичній діяльності.

Директор музею Михайло Белеканич висловив подяку студентам за гарний подарунок та пообіцяв, що у найближчому часі з даних експонатів відкриють нову фотозону для відвідувачів замку.

zakarpatpost.net