Як ужгородець омолоджується за допомогою роси

Ужгородець Іван Бігун має досить цікавий спосіб оздоровлення.

Крім того що, він вживає лише здорову їжу, вранці ще й ходить по росі. А місць, де можна відчути єдність із природою в Ужгороді достатньо.

«Ліків я не вживаю вже багато років і почуваюся прекрасно. Вранці бадьорий, життєрадісний, енергійний», – каже співбесідник.

Зі слів Івана, ходити травою, зрошеною сльозами неба, дуже приємно.

«Це такий адреналін, – зізнається росоходець. – Особливо, коли прохолодно. Таке відчуття, ніби ноги горять, а шкіра стає ніжною і білосніжною. Крім того, така терапія є абсолютно безкоштовною, але дуже ефективною».

Чоловік переконаний, що подібні прогулянки гарантують красу і молодість, якщо дотримуватись певних інструкцій.

«Аби досягти бажаного ефекту, процедуру слід поєднувати з правильним харчуванням та позитивними думками, – зізнається Іван. – Наші предки полюбляли купатися в росянистих травах на світанку і були вродливими та здоровими. Подібні дійства – це прямий контакт із землею ».

Загалом роса, зібрана з ранкових трав вважається еліксиром здоров’я. Колись із неї цілителі готували ліки від усіх недуг.

Вважається, що ранкова роса піддається впливу Сонця, тому в ній багато позитивно заряджених іонів, здатних ефективно боротися із запаленнями. Крім того, наукового доведено, що ранкова роса справді омолоджує шкіру, підсилює обмінні процеси і захисні функції організму.

Володимир ЗАКАРПАТСЬКИЙ, zakarpatpost.net