Вогняні пристрасті у центрі Ужгорода. ФОТОРЕПОРТАЖ

Учора, 30 квітня, в Ужгороді на площі Театральній вирували вогняні пристрасті. З імпровізованою шоу-програмою у центр міста вийшли учасники II міжнародного фестивалю вогняного мистецтва та шоу-програм «FIRE LIFE FEST», передає zakarpatpost.net.

За словами організаторів, те, що побачили кілька сотень глядачів на Театральній, це лише 2% того, що містить дводенна програма фестивалю. Цього року «FIRE LIFE FEST» – це не лише вогняне, але й неонове та світлодіодне шоу. «Ми дуже раді, що до нас приєдналася циркова студія з міста Херсон, яка привезла до Ужгорода еквілібристів та повітряних гімнастів», – розповіла zakarpatpost.net організатор фестивалю вогню Ірина Мартин.

Унікальну програму готує ужгородська команда. У перший фестивальний день 1 травня вони продемонструють вогняну конструкцію, якої після номеру не стане.

Учорашнє ж вуличне шоу було однаково прекрасне і гаряче, однак полум′я не налякало ані дорослих, ані юних глядачів, кількість яких зростала з кожним номером. Учасники демонстрували вправне володіння вогнем – він літав, стрибав, виривався, ним навіть дихали…

Певні тонкощі «вогняного хобі» розкрили для zakarpatpost.net безпосередньо учасники цьогорічного фестивалю. За їхніми словами, вони вже навчилися приборкувати вогонь, однак певні правила все ж існують. Головне, аби одяг на фаєрщику був з натурального матеріалу, адже синтетичні речі є легкозаймистими. Ну, і не варто навіть підходити до реквізиту з вогнем, якщо ти не впевнений на 100% у тому, що вогонь то є твоя стихія.

Вже сьогодні, 1 травня, в ужгородському Амфітеатрі почнеться основна програма II міжнародного фестивалю вогняного мистецтва та шоу-програм «FIRE LIFE FEST», у рамках якої глядачі побачать не лише видовищне шоу, але й зможуть взяти участь у конкурсах та майстер-класах для дітей і дорослих, послухати концерти музичних гуртів, випробувати себе на спортивних локаціях та цікавих атракціях.

В Ужгороді буде гаряче і красиво! А ще синоптики обіцяють нам сьогодні сонячну днину!

zakarpatpost.net