В облдержадміністрації повідомили причину звільнення Колеснікова з посади керівника Закарпатської митниці

Сьогодні, 3 травня, прес-службою Закарпатської ОДА було оприлюднено скан-копію наказу Державної фіскальної служби України про звільнення Володимира Колеснікова з посади начальника Закарпатської митниці ДФС, передає zakarpatpost.net.

У документі зазначено, що підставою для звільнення В. Колеснікова стало переведення до Закарпатської обласної державної адміністрації.

Таке уточнення з боку облдержадміністрації стало реакцією на значну увагу ЗМІ до новопризначеного заступника Г. Москаля. Зокрема, зазначається, що «поширена раніше прес-службою Закарпатською облдержадміністрації інформація про призначення Володимира Колеснікова на посаду заступника голови ОДА викликала кривотлумачення в деяких засобах масової інформації».

Володимир Колесніков став четвертим заступником голови Закарпатської облдержадміністрації. Протягом останнього часу, будучи відстороненим від виконання обов′язків начальника Закарпатської митниці ДФС, він був присутній на багатьох обласних заходах та урочистостях. Наразі ж поки не відомо, якими питаннями буде опікуватися новий посадовець, та у будь-якому разі сподіваємося, що його діяльність піде на користь краю.

zakarpatpost.net