Чоловік ховав дітей після абортів. Коли до нього прийшли матері немовлят, він зробив неймовірне!

Після того як дружина в’єтнамця Тонг Фуоко Фука завагітніла в 2001 році, він вперше потрапив до жіночої клініки. Там чоловік помітив двері, в які заходили вагітні жінки. Через деякий час вони виходили звідти зі сльозами на очах…

Тоді чоловік зрозумів, що відбувається і вирішив з цим боротися. У нього не вкладалося в голові, як можна навіть не дати своїй дитині шанс народитися. З тих пір він став справжнім еталоном безкорисливості і людинолюбства.

Для початку Тонг за власні гроші придбав невелику ділянку землі неподалік від клініки. Там він вирішив ховати ненароджених дітей. Отримавши дозвіл, чоловік приступив до справи.

Чоловік сподівався, що, побачивши це кладовище, жінки перестануть робити аборти.

Через деякий час до Тонга і справді почали приходити мами, які скаржилися, що просто не можуть фінансово утримувати своїх майбутніх дітей. Тоді чоловік прийняв безпрецедентне рішення…

Тонга погодився виховувати цих дітей. Неподалік від цвинтаря він побудував будинок, який став рідним для більш, ніж 100 дітлахів. Щоб не плутати їх, чоловік дає дітям прізвиська. Наприклад, Там – «серце», або Вин «честь», пише interesniblog.

Діти носять подвійне прізвище: рідної матері і свого рятівника. А якщо матеріальний стан батьків поліпшується, Тонг повертає їх у рідну сім’ю.

Якби було більше таких людей, як Тонг, світ точно став би набагато кращим, ніж є зараз. Цей чоловік – гідний приклад для наслідування!

zakarpatpost.net