Хто перетворив площу Народну на Спортивну? ФОТОРЕПОРТАЖ

Учора ввечері, 5 травня, 12 кращих легкоатлеток України взяли участь у видовищних легкоатлетичних змаганнях «Стрибки під музику – Long Jump & Music», передає zakarpatpost.net. Змагання проходили у центрі Ужгорода на площі Народній. Учасниці виконували стрибки в довжину під улюблені музичні композиції та виборювали Гран-прі на призи екс-рекордсмена світу, учасника 5-ти Олімпіад Ігора Тер-Ованесяна.

Такі незвичні професійні спортивні перегони у відкритому форматі в Україні відбувалися вперше, а проходили вони у рамках 56-х міжнародних змагань Кубок «Дружба».

До Ужгорода завітали імениті атлетки з Львівщини, Київщини, Хмельниччини, Чернівецької області, Черкащини та закарпатські спортсменки. Серед учасниць – спортсменки міжнародного класу, рекордсменки, учасниці і призерки багатьох міжнародних змагань з легкої атлетики, зокрема Олімпійських ігор, чемпіонату Європи, юнацької Олімпіади, Всесвітніх армійських ігор тощо.

На спортивне видовище прийшли подивитися сотні ужгородців та гостей міста. Ті, хто знаходився безпосередньо біля бігової доріжки, відчули на собі, що таке швидкість, ривок, стрибок та піщані хвилі. А з глядацького пагорбу було добре видно, «хто не скаче».

zakarpatpost.net бажає своїм читачам здоров′я і вдалих вихідних, які на Закарпатті будуть досить насиченими!

zakarpatpost.net