Лікарі були шоковані, коли побачили, що тримає в руці новонароджена дитина

У американки Люсі Хеллейн уже було двоє дітей. Більше вони з чоловіком не планували, тому жінка пішла до лікаря і ввела собі в організм спеціальний протизаплідний засіб. Цей імплантат повинен був виробляти гормони, які мали максимально ускладнювати зачаття. Виробники таких препаратів дають гарантію на 99% що зачаття не відбудеться.

Яким же було здивування жінки, коли вона зрозуміла, що вагітна. При цьому виявила це тільки на 18-му тижні. Більше того, лікар не побачив на УЗД ніяких імплантатів і зробив висновок, що останній просто випав.

Люсі народила хлопчика за допомогою кесаревого розтину. При цьому жінка поділилася з усім світом знімком малюка, який тримав в руках той самий імплантат, який повинен був запобігти його появі на світ.

Сама Люсі вважає, що маленький Декстер – це справжнє благословення, пише іnteresniblog. Нехай його поява на світ не було запланованою, але жінка не може собі уявити життя без цього малюка.

До речі, на майбутнє Люсі вирішила провести добровільну стерилізацію, перев’язавши фаллопієві труби, щоб уберегти себе від чергового сюрпризу, нехай і такого милого, як Декстер.

Іноді природа бере своє, незважаючи на всі наші хитрощі. Історія з Декстером – яскраве тому підтвердження!

zakarpatpost.net