Євробачення 2017: результати голосування

Ще десять країн-переможниць, які виступатимуть у фіналі конкурсу Євробачення-2017, визначено під час другого півфіналу, що відбувся у Міжнародному виставковому центрі в Києві в ніч на п’ятницю.

Отже у фіналі пісенного конкурсу в суботу, 13 травня виступатимуть:

 

1. Болгарія – Kristian Kostov “Beautiful Mess”

2. Білорусь – Naviband “Story Of My Life”

3. Хорватія – Jacques Houdek “My Friend”

4. Угорщина – Joci Pápai “Origo”

5. Данія – Anja “Where I Am”

6. Ізраїль – IMRI “I Feel Alive”

7. Румунія – Ilinca ft. Алекс Florea “Yodel It!”

 

8. Норвегія – JOWST або Joakim With Steen “Grab the Moment”

9. Нідерланди – OG3NE “Lignt and Shadows”

10. Австрія – Nathan Trent “Running On Air”.

Саме вони отримали найвищі оцінки глядачів та членів національного журі, пише Україна молода.

Цікаво, що під час другого півфіналу коханий представниці Македонії Яни Бурчески зробив їй пропозицію у грін-румі. Виконавиця під пильним оком глядачів з усього світу погодилася й зізналася, що чекає дитину.

Серед решти музикантів відзначився представник Болгарії Крістіан Костов, оскільки у день другого відбору стало відомо, що у 2014 році він виступав в окупованому Криму на День захисту дітей.

Утім, СБУ спільно із Держприкордонною службою повідомили, що не мали підстав не пустити Костова в Україну, оскільки на момент виступу він був неповнолітнім, а українське законодавство щодо окупованого півострова вступило в силу лише наприкінці 2014 року.

Нагадаємо, за результами першого півфіналу, який відбувся у вівторок, 9 травня, до фіналу пройшли представники Молдови, Азербайджану, Греції, Швеції, Португалі, Польщі, Вірменії, Австралії, Кіпру та Бельгії.

Без відбору одразу у фіналі виступлять представники країн “Великої п’ятірки” засновників конкурсу – Велика Британія, Італія, Іспанія, Франція, Німеччина, а також країна, що приймає конкурс, – Україна.

zakarpatpost.net