Від охоронця екс-мукачівця, генерала Гелетея з автомобіля викрали два пістолети з патронами

В охоронця керівника Управління державної охорони України Валерія Гелетея з автомобіля викрали два пістолети з бойовими патронами.

Про це з посиланням на джерела в МВС України повідомляє УНІАН. Водночас у прес-службі УДО пообіцяли прокоментувати цю інформацію пізніше. За інформацією джерела видання в МВС, у співробітника УДО Олександра Волкова вкрали два бойвих пістолета.

Волков, стверджують у виданні з посиланням на власні джерела в УДО, справді є охоронцем Гелетея. “За даними наших джерел, під час перебування у Вінниці 7 травня Волков залишив в багажнику свого автомобіля Toyota Camry два пістолети. Повернувшись до авто лише 8 травня після опівночі, він виявив пошкоджене авто і викрадення зброї.

Як стало відомо, в багажнику автомобиля знаходився табельний GLOCK-17 серийний номер LKW012 з двома магазинами, заряженими бойовими патронами у кількості 34 одиниці і нагородна Beretta 92FS серійний номер G 76318Z також з двома магазинами з бойовими патронами в кількості 26 одиниць”, – повідомляє видання. Також у “Страна.UA” зауважують, что за всю історію існування УДО жоден його керівник не мав особистої охорони, вона з’явилася лише в Гелетея.

«При цьому формально Волков значиться у спецпідрозділі “Булат”… Волков супроводжує Гелетея під час пересування містом в одному автомобілі, під час пішого пересування перебуває з ним поряд, включаючи й охоронні заходи. Під час перебування Гелетея в адміністративній будівлі УДО України Волков знаходиться в його приймальні», – зазначає видання.

У прес-службі УДО агентству УНІАН поки не коментують інформацію про викрадення зброї, проте обіцяють прояснити її “найближчим часом”.

zakarpatpost.net