Як киянин хотів в Ужі форель зловити. ВІДЕО

Ужгород туристичний продовжує приваблювати до себе гостей. Хоч травневі свята закінчилися і сакури відцвіли, охочих побувати в місті над Ужем багато.

«На днях відбулась невеличка поїздка в Закарпаття в м. Ужгород. Між усіма переїздами по Закарпатській області видалось хвилин 30 для рибної ловлі. Так як на це я мав надію, то снасті  захопив із собою в потяг. Давно хотів спробувати порибалити на швидкій карпатській річці. От при такій нагоді хапнув спінінг та й вперед», – ділиться враженнями про мандрівку Богдан Усик із Києва.

Срібна Земля зачарувала гостя, тож нагоді відчути драйв від риболовлі хлопець неабияк радів.

«Оскільки рибалив тут вперше, не знав ні видів риб, ні приманок, на які потрібно ловити. Тутешній рибалка за верховодкою сказав, що на спінінг ще рано ловити. Тому вирішив обловлювати незначну ділянку річки, перспективну як на мене, з явними ознаками присутності великих екземплярів (а де велика, там і мала). Вибрані приманки вертушки Mepps в розмірі 2, коливалки золотисті 2,5 гр, 3 гр., а також кренки масою 2-4 гр», – зауважив Богдан.

Із його слів, на вертушку mepps йому вдалося зловити голавлика.

Рибку Богдан випустив і пішов з річки цілком задоволений.

«Риболовля на таких ріках  прекрасна, емоції зашкалюють, а природа вражає,- наголосив він. – Наступної поїздки обов’язково поїду полювати на форель на малих річках Українських Карпат».

zakarpatpost.net