Де в Карпатах Руслана знімала містичний кліп?

Руслана повертається на сцену з новим чуттєвим проектом. Співачка представила відеороботу “Я люблю” (It’s Magical).

Зйомки проходили в Рівненській області в унікальному місці – базальтовому кар’єрі, таких місць – де стародавні скелі з базальту вириваються із земних надр і направляються до неба – всього чотири на планеті. Кар’єр нагадує найбільш містичне місце високогір’я Українських Карпат – Шпиці.

Співачка провела довгий час в експедиціях в Карпати, де шукала творче натхнення. Протягом екстремальних експедицій в гори Руслана освоїла унікальні техніки голосу. Саме на горі Шпиці влітку Руслана виявилася в епіцентрі найпотужнішої грози. Потрапивши в грозову хмару, співачка відчула, що існує особлива сила, яка не дає людині злякатися і дозволяє вижити і витримати навіть найсильніші випробування. Руслана одягла кольчугу теж не випадково, адже в кліпі вона грає роль дівчини-воїна.

___1

“У моїй новій роботі взяли участь близько сотні людей. Ви побачите світло, що пробивається крізь хмари. Ви побачите грозу, в якій виживає і залишається незламною любов! Це і є наша основна ідея! – пише Сьогодні. –  У кліпі ви можете відчути і побачити, наскільки мене загартували Карпатські гори, як можна співати і танцювати одночасно в базальтових кар’єрах під грозою, коли на тобі кольчуга, вага якої понад 10 кг.

Незважаючи на всі складності, моя витривалість і сила підпорядковані не дикому образу, а неймовірній ніжності. Це, напевно, перший мій кліп, під час я роботи над яким я отримувала максимальне задоволення від кожного подиху і руху в містичному місці України”, – поділилася враженнями про свій новий кліп Руслана.

2_1139

Режисером кліпу виступив Олесь Санін. Нагадаємо, що світова прем’єра пісні відбулася на фіналі “Євробачення 2017”.

zakarpatpost.net