Ужгородка робить для мукачівців букети із сала

Ужгородка Оксана Шегеда робить унікальні шедеври з овочів, фруктів та інших продуктів. Її букети вирізняються тим, що нагадують звичайні, але зроблені без квітів.

— Карвінг – надзвичайно багатогранне мистецтво, що дає можливість, використовуючи зовсім прості складові, за допомогою різьби створювати справжні шедеври. Взагалі, для карвінгу придатними є безліч інгредієнтів, або матеріалів. Існує карвінг по дереву, льоду і навіть милу. Практично всі овочі, фрукти в той чи іншій спосіб можуть використовуватися для карвінгу. Можна або вирізати якісь елементи безпосередньо з фруктів чи овочів, або прикрашати їх різьбою. Наразі для карвінгу я використовую крім фруктів і овочів різні види сирів, м’ясних делікатесів і такого популярного останнім часом сала, – наголошує жінка.

Нещодавно для однієї з замовниць пані Оксана саме створила  просто шедевральний букет саме  із сала.

— Приємно, що і в сусідньому до Ужгорода Мукачеві живуть справжні чоловіки,- наголосила умілиця. – Я трішки хвилювалася, як композиція перенесе транспортування у таку теплу погоду, але все пройшло чудово. Іменинник отримав купу вражень від смачного подарунку. Гадаю, що найкращі квіти для чоловіків – це троянди із сала!!!

zakarpatpost.net