Грабіжника-рецидивіста, який в Ужгороді стріляв у поліцейського, взяли під варту

Грабіжнику, який стріляв у правоохоронця, оголошено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України, тобто умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням поліцейським службових обов’язків. Про це zakarpatpost.net повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Суд обрав злочинцю міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Якщо зловмисника визнають винним, то йому загрожує до п′яти років в′язниці.

Окрім того, затриманого притягнуто і за ч. 3 ст. 185 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Зауважимо, що затриманий квартирний злодій вже неодноразово притягався за ст. 185 Кримінального кодексу України.

Поранений же поліцейський й досі перебуває на лікарняному. Лікарі діагностували у 27-річного правоохоронця струс мозку і закриту черепно-мозкову травму.

Вже найближчим часом zakarpatpost.net оприлюднить ексклюзивне інтерв′ю із оперативником, який ціною власного здоров′я затримав озброєного грабіжника. Про подробиці затримання злочинця, бойове хрещення і поради ужгородцям, як уникнути квартирних грабежів, лейтенант Роман Ф. розповів журналісту zakarpatpost.net.

zakarpatpost.net