Чи визнає свою провину закарпатець, що підстрелив на полюванні дитину?

Учора, у лісі біля с. Поточок на Хустщині місцевий мешканець, що займався незаконним полюванням, поранив пострілом із мисливської рушниці 9-річного хлопчика, йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області, передає zakarpatpost.net.

Дитина саме збирала гриби біля свого села, як побачила неподалік чоловіка з рушницею. У результаті такої зустрічі хлопчик із наскрізним пораненням лівого передпліччя опинився у Хустській районній лікарні.

Особу ймовірного стрільця встановила поліція. Ним виявився 47-річний житель с. Поточок. Ймовірно, чоловік займався в лісі незаконним полюванням, здійснив постріл із мисливської рушниці й випадково влучив у хлопчика. Водночас підозрюваний заперечує, що здійснював постріли.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 128 Кримінального кодексу України (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Правоохоронці вилучили у горе-мисливця рушницю 12-го калібру та 6 патронів. Зброю направлено на експертизу. Слідчі дії тривають.

zakarpatpost.net