Площу перед Закарпатською ОДА вкрили десятки кілограмів різнокольорової фарби. ФОТОРЕПОРТАЖ

Учора, 28 травня, в Ужгороді відбувся один із найбільш оригінальних фестів Закарпаття – Фестиваль фарб Холі, повідомляє zakarpatpost.net.

Другий рік поспіль СтудРеспубліка Закарпаття влаштує на площі Народній мегафлешмоб, який цьогоріч зібрав кілька сотень учасників та використав понад сотню кілограмів спеціальних фарб на основі трав та натуральних барвників.

Розважали гостей фестивалю Вєрка Сердючка, Світлана Лобода, Ірина Білик і, неочікувано, Тетяна Буланова. У якості іменитих зірок виступив колектив пародистів з Києва. А ось справжніми зірками стали ведучі свята – ось хто тримав атмосферу і додавав настрою з кожною хвилиною заходу. Усі охочі мали можливість зробити селфі на пам′ять прямо з головної сцени Фестивалю фарб Холі. А ще присутні танцювали, співали, грали у спортивні ігри та влаштовували один одному кольорові битви.

За легендою, чим більше фарби на тебе потрапить, тим більше щастя тобі побажали. Ми не помітили на площі Народній нещасних людей – усім дісталося на многії літа! Безумовно, найщасливішими були діти, адже їм було дозволено усе – жбурлятися фарбою, купатися у фонтані, стрибати по газонам… Якби фестивалю шукали альтернативну назву, то він би міг називатися Свято щастя і радості.

Усі, хто проґавив цей захід, знайдіть час сьогодні завітати на Народну. Повірте, такою яскравою цю площу ви ще не бачили!

Катерина Ірха, zakarpatpost.net