Москаль анонсував ремонт майже 675 км доріг на Закарпатті. СПИСОК

Голова Закарпатської ОДА у ході робочої поїздки до Києва погодив перелік автодоріг Закарпаття, ремонт яких фінансуватиметься цього року за кошти від перевиконання Закарпатською митницею ДФС планових надходжень (так званий «дорожній експеримент»). Про це йдеться у повідомленні на персональному сайті Геннадія Москаля, передає zakarpatpost.net.

«Погодження на ремонт доріг отримано у всіх трьох відомствах – і в Службі автомобільних доріг України, і в Міністерстві інфраструктури, і в Бюджетному комітеті Верховної Ради. Я вже дав доручення розробити проектно-кошторисну документацію на ремонт і оголошувати тендери. Після їх завершення почнеться виділення коштів. До речі, з початку року в обласний бюджет надійшло вже 32,8 мільйона гривень від «дорожнього експерименту», а за результатами травня очікується надходження ще близько 25 мільйонів гривень», – зазначає Геннадій Москаль.

Нагадаємо, що в кінці грудня минулого року Верховна Рада включила Закарпатську область в експеримент, який передбачає спрямовувати на ремонт автодоріг 50% коштів від перевиконання щомісячних планових надходжень митниць.

zakarpatpost.net наводить повний перелік доріг, оприлюднений головою Закарпатської ОДА. Ремонт саме цих шляхів узгоджений за кошти від перевиконання митницею планових надходжень.

zakarpatpost.net

One thought on “Москаль анонсував ремонт майже 675 км доріг на Закарпатті. СПИСОК

  • 30.05.2017 at 11:14
    Permalink

    Дорога Ужгород – Львів (через Ужок) нам не потрібна? Закарпатська ділянка є ганьбою для нас. На Прикарпатті чудова нова дорога.

Comments are closed.