Як у Хусті дороги ремонтують? Курям на сміх!

30 травня Хустська міська рада на своїй сторінці прозвітувала про ремонт дорожнього покриття на вулиці Маркуша. Але ні словом не згадано, що то за ремонт! Асфальтують лише середину дороги, так би мовити, проїжджу частину, де не зможуть оминутися навіть два автомобілі.

Слід зазначити,що дорога веде до державної установи – Водоканалу і рух транспорту там доволі інтенсивний.

Тим не менше, до самого підприємства асфальт не встановлено, дорожнє полотно настелено лише до № 70, а Водоканал квартирує за № 94.

Тобто, ремонтують лише половину вулиці.

Виходить, що мешканці, які живуть далі від будинку за № 70 мають добиратися додому, як бактерії – повітряно-крапельним шляхом.

У мерії журналіста zakarpatpost.net запевнили, що то – поточний ремонт і на більше дороги немає грошей!

Цікаво, як же можна розпочинати якісь роботи із запланованими видатками на половину вулиці? Чи, може, влада чекає, що на іншу ділянку гроші дасть Ангела Меркель, або Дональд Трамп?

Крім того,  шар асфальту настільки тонкий, що не відповідає жодним нормам. І таке покриття не служитиме не те що десятиліття, а наступної ж весни зникне разом зі снігом.

Але й це ще не все.

Працівники підрядної організації  заасфальтували лише виключно  середину вулиці, а збоку залишилися яри. Тобто, після першого ж дощу вода стікатиме прямо у двори місцевих мешканців.

Ускладнює ситуацію й те, що на вулиці немає ні централізованої каналізації, ні ливнеприймачів.

Отже, якщо від паводків краяни захищені берегоукріпленнями, а саме повінь у 1998 році зруйнувала асфальтна Маркуша, то від дощів спасіння у перспективі більше не буде.

Отак ремонтують у Хусті дороги! А влада й надалі звітуватиме про те, скільки приведено до ладу у місті вулиць, але як – то вже інше питання!

zakarpatpost.net