Чому на Закарпатті продають цукерки з муміфікованими комахами

Про шерсть в ковбасі, монети у хлібобулочних виробах вже писано-переписано. Часто в супермаркетах краю продають продукти з незвичними сюрпризами.

Закарпатці обурюються, адже платять за товар належної якості, але знаходять у ньому часом доволі дивні речі.

Зокрема, днями хустянин Йосип Шин придбав цукерки з мурашками.

«Відколи кинув палити, підсів на солодощі. Їм цукерки щодня. Більше того, цього разу я придбав їх не лише собі, але й онучці. Та коли вона розгорнула одну із них, побачила щось неймовірне – на ній були мертві мурашки. Можна припустити, що комахи залізли під обгортку в супермаркеті, але ні. По-перше, товар має бути запакованим щільно, а по-друге, мурахи були і всередині самої цукерки, ніби варилися в цукрові, з якого зроблено продукт», – розповів zakarpatpost.net чоловік.

Муміфіковані тіла комах хутяснянин вирішив зберегти на згадку, навіть показав їх продавцям, однак вони заявили, що за товаровиробника ніякої відповідальність не несуть.

Цікаво, що в цьому році уряд пустив ціни на товари в усій державі у «вільне плавання». Тобто, вартість одного й того самого продукту у різних торговельних закладах може різнитися не в три-чотири, а в кілька десятків, а то й сотень гривень.

Проте такий крок зовсім не пішов на користь споживачам… Та і якість товарів кращою зовсім не стала.

zakarpatpost.net